Pàgines

divendres, 27 de setembre del 2013

TALLERS MES D'OCTUBRE


Dissabte, 5 d'Octubre a les 10h. 

Monogràfic d'Scrap d'Inicicació Intensiu. Amb un matí a tota marxa, aprendrem tot tipus de tècniques i el resultat final serà que et podràs emportar a casa un mini àlbum fet per tu. Dirigit per la Marianela.


Preu: 40€ (material inclòs)





Dimecres, 9 d'Octubre de 17.30h a 19.30h 

Curs setmanal d'Iniciació a l'Scrap (Només queden 2 places)

Si fa temps que tens ganes de fer scrapbooking, ara és el teu moment! farem un curs de 8 classes on t'explicarem i t'ensenyarem tot tipus de tècniques, podràs fer servir les nostres tintes, troquels, botons, la big shot i totes  les eines necessàries. I al final del curs tindràs un àlbum únic, on tu i posaràs el títol que tu vulguis i 100 % fet per tu. Dirigit per la Marianela.  
                       
   Inici del curs: 

   Dimecres, 9 d'Octubre 17'30h a 19'30h fins el 27 de Novembre. Un total de 8 classes.

Preu: 25€ el material de tot el curs que es pagarà al fer la reserva.
15€ la classe setmanal de dos hores.




Divendres, 18 d'Octubre a les 18.00h

Farem aquesta corona d'estrelles que et servirà per decorar qualsevol porta o paret de casa, per fer un regal.... retallarem, enganxarem i envellirem el paper amb tinta distress. No t'ho pots perdre!

Preu:10€ (material inclòs)







Dissabte, 19 d'Octubre a les 10.00h

Monogràfic Home decor

Farem un marc decorat amb Scrapbooking d'una manera diferent, on crearàs diferents etiquetes que formaran part de la decoració, i el millor, que una vegada fet podràs anar canviant les fotos i les etiquetes com tu vulguis. Un adorn bonic per  casa teva i fet per tu.

Preu: 22€ (marc i material inclòs)




Dissabte, 19 d'Octubre a les 16.00h

Monogràfic ganxet/amigurumis

En aquest curs ens iniciarem en la tècnica dels amigurumis teixint en espiral, aprendrem a unir diferents peces i a col.locar ulls de seguretat. El resultat serà aquest mussol tan divertit!
Preu: 35€ (material inclòs)





Dissabte, 26 d'Octubre, matí i tarda



A Fil d'Or, us estem preparant una jornada 100% scrap, juntament amb la Xènia de (xeniacrafts.com) i la Leti de (gigietmoi.blogspot.com). 
Al llarg del matí farem un mini desde zero amb una estructura molt dinámica i diferente, plé de detalles que t'enamoraràn, i durant la tarda ens endinsarem en el fantàstic món del carvat de segells de la mà de Xènia, que ens guiarà per crear uns segells, que més tard faràs servir per decorar el mini que hauràs fet durant el matí. Les places són limitades.

Preu: 60€ els dos tallers (material inclòs, t'emportaràs a casa una capsa de gúbies per poder fer els teus propis segells)









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada